TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Curajul de a fi vulnerabil 978-606-44-0234-9
Curajul de a fi vulnerabil

Curajul de a fi vulnerabil

de Brené Brown

Titlu apărut în colecția Cărţi-Cheie la Curtea Veche

  • Transport gratuit la comenzile de peste 120 de lei
  • Retur posibil: 365 zile
  • Data estimată de livrare: 27.10.2021
  • Ambalare gratuită a cadoului
 

Descriere produs

Nu avem de-a face cu o carte despre victorie sau înfrângere. Ci cu o carte despre curaj. Într-o lume a lui „niciodată nu-i destul“, în care frica a devenit o a doua natură, vulnerabilitatea este subversivă. Incomodă. Ba, uneori, chiar puțin periculoasă. Fără îndoială, a ne-o asuma implică riscuri mult mai mari decât criticile pe care le-am putea primi sau faptul de a fi răniți.

Dar dacă facem un pas înapoi și ne privim situația cu obiectivitate, vom descoperi că nimic nu este mai dureros, mai incomod și mai periculos decât a rămâne pe dinafara propriei vieți, gândindu-ne cum ar fi stat lucrurile dacă am fi avut curajul să pășim în arenă. Curajul de a fi vulnerabil propune o viziune nouă și puternică despre ce înseamnă a ne lăsa văzuți. Și ne învață să o facem, pas cu pas.


Brené Brown, doctor în asistenţă socială, este profesor cercetător la Graduate College of Social Work din cadrul Universităţii din Houston, program finanţat de Fundaţia Huffington. Şi-a petrecut ultimii 20 de ani studiind curajul, vulnerabilitatea, ruşinea şi empatia.

Este autoarea a cinci cărţi, dintre care ultimele patru au fost cotate bestselleruri de către cotidianul The New York Times : The Gifts of Imperfection , Daring Greatly (Curajul de a fi vulnerabil , Curtea Veche Publishing, 2019), Rising Strong , Braving the Wilderness (Curajul în sălbăticie , Curtea Veche Publishing, 2019) şi Dare to Lead (Îndrăzneşte să conduci , Curtea Veche Publishing, 2019).

Discursul ei de la conferinţele TED Houston, „The Power of Vulnerability“, a adunat peste 35 de milioane de vizualizări, numărându-se printre primele cinci discursuri TED din întreaga lume. Brené locuieşte în Houston, Texas, împreună cu Steve, partenerul ei de mai bine de trei decenii, şi cu copiii lor, Ellen şi Charlie.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Brené Brown

Traducător: Cristina Rusu, Liviu Dascălu

Data apariției: mai 2019

ISBN: 978-606-44-0234-9

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 300

Dimensiuni: 13x20 cm

Editura: Curtea Veche

Pagini: 300

Limba: Română

Hârtie: 80g/m

 
Toate categoriile:
TOP Bookfest 2019
Carte non-ficțiune >> Lecturi motivaționale >> Dezvoltare personală
Speciale >> Nonfiction
Speciale >> Back to Office
Speciale >> Catalog Cartepedia
 
Cuvinte cheie:
lecturi motivaţionale, dezvoltare personală, vulnerabilitate, victorie, înfrângere
Brené Brown
Brené Brown
autor

Dr. Brené Brown (n. 1965) este profesoară şi cercetătoare la Colegiul...

vezi autor