TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Michael Schumacher. Dincolo de măreție 978-606-93699-0-6
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Michael Schumacher. Dincolo de măreție

James Allen
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici.
Adaugă la wishlist
Colecții/Serii: iLegend
Michael Schumacher este un fenomen creat de el însuși. Deși provine dintr-un mediu umil, fără bani, a ajuns să domine cel mai spectaculos...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-93699-0-6
Dimensiuni: 16x23 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Michael Schumacher. Dincolo de măreție
Mai multe despre carte
Descoperă cartea Michael Schumacher. Dincolo de măreție de James Allen apărută la editura Preda Publishing

Michael Schumacher este un fenomen creat de el însuși. Deși provine dintr-un mediu umil, fără bani, a ajuns să domine cel mai spectaculos și mai periculos sport din lume. Când Schumacher a obţinut cel de-al șaptelea titlu mondial în 2004, după care a perseverat până la un total de 91 de victorii de Grand Prix, i-a lăsat mult în urmă pe marii Senna, Prost și Fangio și a ridicat ștacheta la un nivel pe care nimeni nu și l-ar fi imaginat vreodată posibil.

Dar atunci când ai în faţă fenomenul Michael Schumacher, este greu să ajungi să cunoști caracterul omului Michael Schumacher. Nu ajută nici faptul că este o persoană foarte rezervată, mereu atentă să nu permită presei și publicului să se apropie prea mult. Etosul său sportiv a fost întotdeauna „nu dezvăluí niciodată nimic” și acest principiu a fost valabil atât în ceea ce privește caracterul său cât și concurenţa pe pistă.

Schumacher a avut un mic diavol în el și mulţi nu sunt încă dispuși să-l ierte pentru acest lucru. La asta s-a adăugat și faptul că s-a dedicat cu totul meseriei și artei sale, căutând în mod meticulos perfecţiunea. Actriţa de origine franceză Jeanne Moreau a spus odată că „perfecţiunea într-un om este ușor de admirat dar greu de iubit” și această observaţie a fost cu siguranţă valabilă și în cazul lui Michael Schumacher. El nu a avut stilul lui Senna, nici evidenta pasiune brută a acestuia. În schimb precizia, munca grea, disciplina şi abilitatea de a-şi controla emoţiile au fost semnele sale distinctive. Dar aceste calităţi nu câştigă inimi şi minţi. A refuzat să-şi arate umanitatea, despre care cei care îl cunosc foarte bine jură că este excepţională, după cum vom descoperi în biografia lui James Allen.

Autor: James Allen
Traducător: Nicoleta Mitrofan
Data apariției: octombrie 2014
Titlu original: Michael Schumacher
Pagini: 272
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
biografie, auto, formula 1, cursă, circuit, Grand Prix, performanță, glorie, privilegiu, pilot
  • James Allen James Allen - Autor
    James Allen a scris, timp de nouă ani, un total de 19 cărţi. A editat şi publicat şi o revistă, The Light of Reason (Lumina raţiunii). Lucrările lui Allen ilustrează folosirea puterii gândului pentru sporirea aptitudinilor personale. Deşi nu a...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate produsele
Opinia cititorilor