TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Jurnalul unui Burlac. Conversații cu mama 978-606-970-013-6
Jurnalul unui Burlac. Conversații cu mama
Vezi
galerie

Jurnalul unui Burlac. Conversații cu mama

de Mihai Bendeac, Emilia Bendeac

Id: #323087

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Descoperă povestea și secretele unei vieți aflate mereu în lumina reflectoarelor!

„Jurnalul unui Burlac. Conversații cu mama” este biografia vibrantă a uneia dintre cele mai cunoscute persoane publice din România, Mihai Bendeac. Umorul său unic și scrierea plină de emoție te vor însoți pagină cu pagină, încât vei uita că ții în mână o carte și ți-l vei imagina pe Mihai pe scenă, povestindu-ți emfatic episoade din viața sa. Întâmplările pe care a ales să le publice se desprind deseori de normalitate, indicând o sinceritate dusă la extrem și o creativitate debordantă. Mihai Bendeac te va uimi prin subiectele abordate și prin limpezimea gândirii sale. Vei descoperi că perspectiva sa de scriitor este deopotrivă brutală, comică și emoționantă. Cu toate acestea, ultimul cuvânt îl are mereu... mama.

Alături de Mihai Bendeac vei fi părtaș la povești picante, la întâmplări delicioase și, nu în ultimul rând, la discuții valoroase. Împreună cu mama sa, Emilia Bendeac, a reușit să-și transpună experiențele prin care a trecut singur sau împreună cu familia sa într-un mod contemplativ și retrospectiv, astfel încât să îi ajute pe cei care trec prin situații asemănătoare. Dar întotdeauna cu un strop de umor.

De la momente în care nu îți vei putea stăpâni lacrimile de râs, cum ar fi cel în care l-a prins mama sa în timp ce... își explora și „testa” în detaliu corpul, la conversații sincere și emoționante cu mama sa, precum nașterea fratelui său și reacțiile sale, vei avea parte de o viață într-o lectură. În fiecare capitol, după povestirea unei întâmplări, vei descoperi un dialog între Mihai Bendeac și mama sa referitor la acel subiect.

Descoperă-l pe Mihai Bendeac și după ce se trage cortina, în cartea „Jurnalul unui Burlac. Conversații cu mama” scrisă împreună cu mama sa!

Cartea vine la pachet cu o faptă bună: Toate încasările pe care autorul le primește din vânzarea cărții sale sunt rezervate integral pentru scopuri caritabile. Primul proiect în acest sens va fi renovarea secției de oncologie pediatrică, din cadrul Spitalului Fundeni.

„Viața mea amoroasă s-a desfăşurat, cu precădere, la mine acasă. Mai ales după ce am avut un eveniment neplăcut într-o vizită în care am fost filmat. Din cauza inconştienței care mă caracterizează, uneori, şi care nu ia seama, în mod rațional, de faptul că sunt persoană publică, am consumat relațiile intime şi în locuri publice, precum maşină, parcuri, noaptea pe străzi, pe holuri ale diferitelor hoteluri din țară, cinematografe, într-un hipermarket şi chiar într-un autobuz. Această enumerare s-ar putea să ducă şi la concluzia că industria de paparazzi din România se bazează, cu câteva excepții, pe telefoane gen: „Vino să mă fotografiezi că sunt cu X, în locul Y”, pe diferite ponturi sau pe întâmplare.

Conştientizând, de la un punct încolo, faptul că voi duce multă vreme o astfel de viață, am încercat şi am reuşit ca, pe lângă întâlnirile pe care mi le-a oferit viața, să cunosc femei din absolut toate clasele sociale, acoperind un întreg spectru al nivelului intelectual, educativ, dar şi din cât mai multe zone geografice şi profesionale. Nu am scris următoarele capitole din această miniserie pentru cititorii bărbați. Ei pot sări peste ele. Le-am scris pentru doamne şi domnişoare. De ce? Pentru că s-ar putea să fie utilă părerea unui bărbat dezinteresat şi sincer până la idioțenie.”

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mihai Bendeac, Emilia Bendeac

Data apariției: decembrie 2020

ISBN: 978-606-970-013-6

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 336

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Bookzone

 

Loc în topurile Cartepedia

 

Opinii editoriale

„Dacă Nobel-ul pentru Literatură nu s-ar acorda pe criterii geopolitice, acest volum ar fi un candidat serios. Magistrală creație!”

M.B.

„Cartea anului! O lectură ce-ți taie respirația.”

New York Limes

„Această operă literară pune România pe harta lumii. Ce carte! Doamne, ce carte...” 

Le Mond
Mihai Bendeac
Mihai Bendeac
Autor

Mihai Bendeac este actor. De teatru și de film. Și nu doar unul de rând, ci unul...

vezi autor