Minim 5% reducere la fiecare carte
Copertă produs Fiziologia gustului Copertă produs Fiziologia gustului

Fiziologia gustului

Autor: Jean Anthelme Brillat-Savarin

Id: #241711
Titlu apărut în colecția Primum manducare la BCC Publishing
  • Publicată în
    October 2015
  • ISBN:
    978-606-93892-0-1

  • 368 pagini
  • Copertă:
    Paperback brosat
  • Dimensiuni:
    14,5x20,5 cm - A5
  • Hârtie:
    80g/m
  • vezi toate detaliile
Fiziologia gustului

Autor: Jean Anthelme Brillat-Savarin

Id: #241711
Titlu apărut în colecția Primum manducare la BCC Publishing
 

„Plăcerea unei mese bune aparţine tuturor vârstelor, tuturor condiţiilor, în toate ţările şi în toate zilele; ea poate fi asociată cu toate celelalte plăceri şi rămâne în cele din urmă să ne consoleze de pierderea celorlalte.”

Jean Anthelme Brillat-Savarin

Vezi mai mult

„Fiziologia gustului de Brillat-Savarin este o carte divină care a adus artei de a mânca flacăra geniului.”

E.T.A. Hoffmann

„Cartea Fiziologia gustului nu inventează nimic, dar condensează într-o formulă definitivă o înţelepciune milenară; din acest motiv Brillat-Savarin şi-a găsit locul printre marii clasici.”

Balzac
 
Titlu original: Physiologie du goût
Prefaţator: Bogdan Ulmu
Traducător: Adriana Lăzărescu
Publicată în: October 2015
ISBN: 978-606-93892-0-1
Pagini: 368
Colecție: Primum manducare
Copertă: Paperback brosat
Editură: BCC Publishing
Dimensiuni: 14,5x20,5 cm - A5
Hârtie: 80g/m
Limba: Română
Toate categoriile:
   
Voturi
0.0 ( voturi )

5
(0)

4
(0)

3
(0)

2
(0)

1
(0)

Ți-a plăcut produsul?

Votează și spune tuturor părerea ta aici
 
 

Populare în Cartepedia

 

Vă recomandăm și