TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Tu ești Placebo (Audiobook)
Tu ești Placebo (Audiobook)
Vezi
galerie

Tu ești Placebo (Audiobook)

de Dr. Joe Dispenza

Id: #374593

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

ACT și Politon vă propune Tu ești placebo (You Are The Placebo), de Joe Dispenza, în format audiobook. Lectura în limba română a actorului Cosmin Șofron, vă va purta pe durata a 14 ore și 28 de minute, printr-o explorare a istoriei și psihologiei efectului placebo și chiar mai mult decât atât. Autorul se întreabă: „Este posibil să învățăm despre principiile placebo și fără a ne baza pe o medicamentație, să se producă aceleași schimbări interne pentru sănătate și în cele din urmă pentru viață?” Cartea audio conține, la final, două meditații. Prima: „Cum să schimbi două credințe și percepții”, iar cea de-a doua: „Cum să schimbi o credință și o percepție.”

 

Meditația 1 „Cum să schimbi două credințe și percepții” și Meditația 2 „Cum să schimbi o credință și o percepție” pe care le găsiți pe site-ul nostru și separat sunt incluse integral în acest audiobook.

 

Joe Dispenza pune în discuție, de la început, câteva dintre lucrurile pe care nu le veți găsi în acest audiobook. Nu veți asculta despre etica folosirii substanțelor placebo în tratamentul medical. Există controverse în legătură cu corectitudinea morală a administrării de substanțe inactive pacienților care nu fac parte dintr-un studiu medical. Tu ești placebo își propune să vă ofere controlul pentru a crea propria voastră schimbare, și nu să stabilească dacă este sau nu în regulă ca alți oameni să vă amăgească pentru a face această schimbare.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Dr. Joe Dispenza

Lectură audiobook: Cosmin Șofron

Data apariției: iunie 2021

ISBN: 9786068637709

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Editura: Act și Politon