TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Tony Mott
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

„Sunt Antoneta Galeș iar Tony Mott este pseudonimul meu. Mott este numele pe care l-a purtat mama înainte de căsătorie, adică am un oarecare drept de a-l folosi, nu este ca şi cum aş fi deschis cartea de telefon şi l-aş fi ales la întâmplare.

M-am născut la Braşov în 1970 şi în copilărie aveam o pasiune în a-mi schimba viitoarea meserie cât mai des posibil. Alegerile erau în general excentrice: criminalist, medic, arheolog, scafandru, psiholog, designer, actor, şi câte şi mai câte, funcţie de ceea ce citeam sau vedeam şi mi se părea mai interesant. Nu m-am gândit niciodată că aș vrea să devin scriitor… nici nu părea a fi o meserie, în plus, era ceva ce eram și nu ceva ce făceam. Scriu de când mă ştiu: mai întâi povestiri, am început chiar și un roman pe care nu l-am terminat, și nici nu l-am păstrat, pe la vreo 14 ani. A durat. Primul meu roman a apărut în 2008, apoi am publicat un volum de poezii, am mai scris un roman care a apărut în 2012 și în 2014 am început seria Julieta. 

M-a mânat mereu dorința de a cunoaște și de a împărtăși celorlalți.  Talentul meu este acela de a da oamenilor curajul de a deveni cea mai bună variantă a lor.de fapt, toate acțiunile pe care le întreprind în calitate de scriitor, trainer, coach, terapeut sau profesionist în resurse umane sunt pentru a crește în cei din jurul meu capacitatea de a-și atinge potențialul maxim și de a deveni mai fericiți.”