TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Raluca M. Petrescu
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Raluca M. Petrescu, stewardeză și fotograf de profesie, locuiește în Barcelona, Spania, unde lucrează pentru o aerolinie de origine britanică.

După terminarea Facultății de Relații Internaționale și Studii Europene în anul 2008, a călătorit peste hotare unde a lucrat în turism și, ulterior, a studiat în cadrul Academiei Aeronautice din Sevilla, unde și-a scos licență de însoțitor de zbor. A lucrat că stewardeză pentru o aerolinie cunoscută din Qatar până în anul 2015 când a început să lucreze pentru o aerolinie britanică din Londra, ulterior stabilindu-se în Barcelona.

Este pasionată de artă fotografică, de istoria și religiile lumii și de călătoriilee care le consideră o inspirație pentru scrierile sale. Literatura și dragostea de a scrie, de a da frâu liber imaginației și de a-și așterne gândurile pe hârtie, reprezintă o parte importantă din viață sa, încă de copil.

Profesia să și numeroasele călătorii în jurul globului au ajutat-o să adune experiențe și povești din diverse culturi și tradiții, pe care le transpune în scrierile sale.