TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Michael A. Stackpole
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Michael A. Stackpole s-a născut în 1957, în Wassau, Wisconsin, și este un celebru autor de romane fantasy și science-fiction. În 1979 a obținut diploma de licență în istorie la Universitatea din Vermont.

Începând cu 1977, Michael A. Stackpole a lucrat ca designer pentru diferite companii producătoare de jocuri pe calculator, colaborând la multe producții de mare succes.

Michael A. Stackpole a scris primul său roman fantasy (Talion: Revenant) în 1986, dar acesta nu a fost publicat decât în 1997, deoarece s-a considerat că un volum de 175 000 de cuvinte este prea mare pentru un autor necunoscut.

Începând cu 1987 a semnat trilogia Warrior, care i-a adus consacrarea și a stat la baza unui serial de animație televizat. Datorită popularității sale a fost selectat să scrie mai multe romane în seria SFStar Wars.

Michael A. Stackpole a semnat numeroase volume care au fost apreciate atât de public, cât și de critici. Cunoscute sunt revoluționara serie fantasy Dragon Crown War Cycle sau ultima sa trilogie, Epoca descoperirilor. Acestea reprezintă o abordare neconvențională a genului fantasy, creând un univers al magiei și fantasticului unic în întregul spațiu literar.