TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Joseph Mercola
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Dr. Joseph Mercola este un adevărat vizionar care promovează libertatea de gândire și de alegere în toate problemele legate de sănătate. Este un avocat al unui stil de viață sănătos și și-a oferit sprijinul milioanelor de oameni din întreaga lume, învățându-i să preia controlul asupra propriei lor stări de sănătate.

Specializat de peste trei decenii ca medic de familie, dr. Mercola a tratat mii de oameni la centrul său de terapii, unde s-a concentrat pe tratarea cauzei-rădăcină a bolilor și pe încurajarea pacienților de a considera produsele alimentare drept medicamente. În anul 1997, și-a construit pagina de web Mercola.com, care a devenit cel mai vizitat website pe probleme de sănătate naturală din lume și care l-a făcut să fie unul dintre cele mai influente personalități în problemele legate de starea de sănătate.

A scris mai multe bestselleruri (conform jurnalului New York Times) și a apărut la televiziuni precum CNN, Fox News, ABC News și în diferite emisiuni precum Today,  Washington Unplugged al CBS și la The Dr. Oz Show.