TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Irina Reisler
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Irina despre Irina Reisler:
Mă cunoști de la televizor, de la Știrile ProTV și de la emisiunea Doctorul Casei, de pe ProTV și Acasă TV.
În ultima parte a carierei mele jurnalistice am realizat emisiuni pentru tine la TVR 1, TVR 2, Realitatea TV și Romantica. Întâia mea dragoste a rămas însă radioul. Pentru că în Radio România mi-am început cariera în presă, în timpul facultății de Jurnalism, imediat după absolvirea liceului MF 3. Această dragoste s-a născut în copilărie, când am absolvit, în paralel cu gimnaziul, Școala de Muzică, secția vioară. Iată cum notele muzicale m-au dus către cifre, care m-au îndreptat către litere, iar viața mea este acum acordată la vibrația Universului.
De mai bine de zece ani lucrez pe cont propriu într-un domeniu dedicat frumuseții: estetică și creație de bijuterii. Le mulțumesc Gabrielei, Anișoarei, Nicoletei și lui Marius, pentru că îmi sunt parte din viață.
Sper ca povestea mea să te fi inspirat să faci alegeri bune pentru tine. Dacă vrei să consolidezi efectele stilului de viață sănătos și crezi ca îți pot fi de folos, mă găsești zi de zi la sediul By Irina Reisler, din strada Dr. Staicovici D. Nicolae nr. 4D. Aici se află salonul de remodelare și înfrumusețare, magazinul de cosmetice PostQuam și showroomul Marysia.