TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Iancu Guda
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Iancu Guda este Director General al Coface Credit Management Services, unde este responsabil pentru dezvoltarea liniilor de servicii și unde a acumulat o experiență de peste 15 ani privind managementul riscului de credit. De asemenea, este Lector Asociat și predă cursuri de Risk Management la Academia de Studii Economice. Din 2013 este Lector Asociat la Institutul Bancar Român, unde predă cursuri de analiză financiară avansată și finanțe corporative în cadrul programului CEFA. În 2017, Iancu Guda a fost autorizat de Autoritatea de Supraveghere Financiară pentru poziția de Administrator Independent în Consiliul de Administrație al BRD Asset Management.

În 2010, după absolvirea Facultății de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori a Academiei de Studii Economice, Iancu Guda a finalizat cu succes programul DOFIN – Centru de Excelență European, în 2016 a parcurs toate cele trei niveluri de certificare CFA și în prezent deține autorizația de formator autorizat al Autorității Naționale pentru Calificări. În noiembrie 2014 începe cursurile EMBA Sheffield University, pe care le finalizează cu un calificativ cu distincție în 2016, fiind singurul câștigător al bursei integrale la nivel național.

Din martie 2012 este membru activ al Asociației Analiștilor Financiar-Bancari din România (AAFBR) și preia responsabilitatea de vicepreședinte pentru perioada 2014-2016, urmată de mandatul de președinte al Consiliului Director al AAFBR pentru perioada 2016-2020. Este autorul cărții De ce eșuează companiile? (Editura Publica, 2018). Îi poți urmări activitatea pe iancuguda.ro.