TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Anna Zanardi Cappon
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Consilier internațional și consultant în schimbări, Anna Zanardi este un expert global în transformarea organizațională și strategia resurselor umane. Consiliază conducerea superioară a companiilor listate și private, a instituțiilor non-profit și a agențiilor guvernamentale în facilitarea și dezvoltarea proceselor de luare a deciziilor, cu o atenție deosebită pentru bunăstarea individuală și organizarea corporativă.

A lucrat cu peste 100 de directori executivi și echipe în companii internaționale, dintre care 18 se află în top 500 din Fortune Global 500.

Ea funcționează în conformitate cu principiile etice declarate în IOA-International Ombuds Association, care asigură neutralitatea, independența și confidențialitatea.

Își combină activitățile profesionale cu scrierea și predarea. Este autorul a peste 20 de cărți despre leadership și este, de asemenea, profesor de practică în leadership și valori corporative la Luiss Business School din Roma și director al masterului în resurse umane, precum și lector la Board Academy la aceeași universitate. Oferă servicii de consultanță în italiană, germană, engleză, franceză, spaniolă și rusă.