TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Autori \ Cătălin Tolontan

Cătălin Tolontan este unul din cei mai cunoscuţi jurnalişti români de sport, redactor-şef şi director general al Gazetei Sporturilor şi autor al unui blog de fotbal şi media.

a intrat în presă în 1990, la ziarul studenţesc al Facultăţii de Comerţ din Academia de Studii Economice. A trecut pe la ziarul StudentAzi,Gazeta Sporturilor pe vremea când aceasta aparţinea vechii redacţiiSportul, Sportul românesc şi ProSport, pentru a reveni la Gazeta Sporturilor în 2001. În afară de funcţii editoriale, Cătălin Tolontan a mai făcut parte, în redacţiile menţionate, din departamente de IT şi a lucrat ca tehnoredactor.

Jurnalistul a devenit notoriu odată cu ascensiunea ProSport de la sfârşitul anilor '90, sub patronatul lui Adrian Sârbu, în chip de redactor-şef al publicaţiei care l-a avut pe Ovidiu Ioaniţoaia ca director. În aceeaşi perioadă (1999-2000) a participat la lansarea reţelei de ziare locale a MediaPro. După trecerea ProSport în patrimoniul Ringier, Tolontan a părăsit redacţia împreună cu Ovidiu Ioaniţoaia şi o mare parte dintre jurnalişti, pentru a prelua Gazeta Sporturilor, trecută cu un an mai devreme în portofoliul Grupului Voiculescu.

Blogul lui Cătălin Tolontan, Tolo.ro, abordează mai ales subiecte de sport, dar şi informaţii şi comentarii pertinente cu privire la piaţa media.