TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
PICK-UP POINT
PICK-UP POINT

!!! SERVICIUL PICK-UP POINT ESTE SUSPENDAT !!!

Ridicare personală direct din librăria Librarium TNB


Poți opta pentru ridicarea comenzii din librăria noastră din centrul Bucureștiului, în incinta Teatrului Național I.L. Caragiale (TNB). În orice zi dorești, fără niciun cost de transport.


!!! Librăria este situată în spatele casei de bilete, în zona garderobei. Accesul se face pe la intrarea principală a teatrului. Poți solicita detalii la tel. 0754.096.264 (L-V, între 14:30 - 20:00).


Pentru a beneficia de acest serviciu trebuie să te autentifici în contul creat pe site și să plasezi o comandă. Opțiunea de ridicare din librărie va fi afișată la finalul cumpărăturilor, doar dacă ai ales în mod EXPRES plata online prin card și adresa de livrare București sau ILFOV.
Comenzile plasate de luni până joi, până în orele 15.00, vor fi procesate și expediate în aceeași zi de la sediul nostru. Ridicarea acestora se va face a doua zi, începînd cu ora 15.00 și numai după ce ai primit confirmarea prin SMS. Pentru comenzile plasate în afara intervalului de mai sus, expedierea din sediul nostru se va face în ziua de luni, ridicarea acestora urmând să se facă începând cu ziua de marți.


Ridicarea din librărie:
În momentul în care coletul va ajunge în librărie, vei fi anunțat prin SMS că poți ridica comanda. Pachetul va putea fi ridicat de la casa. Colegii responsabili din librărie îți vor permite preluarea coletului doar după ce vei semna de primire un exemplar al facturii. Te rugăm să te asiguri că ai primit SMS-ul de confirmare ridicare colet din librărie înainte de a ne vizita.
Coletul va fi păstrat în librărie timp de 7 zile. După acest interval, coletul va fi returnat la sediul nostru și vei fi contactat pentru detalii ulterioare.


Retur și schimb produse: Returul produselor se face doar prin curier, contactând departamentul Relații Clienți. Conform politicii noastre privind returul produselor, va trebui să completezi formularul de retur AICI.


ATENȚIE! Nu vor fi acceptate retur pachetele desfăcute în librărie și nici schimbul acestora cu alte produse din librărie.

PICK-UP POINT