TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
NĂSCUT ÎN DECEMBRIE?
NĂSCUT ÎN DECEMBRIE?
Născut în decembrie?

Campania promoţională* „Născut în decembrie?” se desfăşoară în perioada 1 – 31 decembrie 2017,

exclusiv pe site-ul www.cartepedia.ro.


  • Reducerea de 25% se acordă pe baza codului promoţional menţionat pe voucherul în format digital sau textual, în materialele de comunicare ale campaniei.
  • Un client poate folosi un singur voucher promoţional în perioada de valabilitate a campaniei. Unicitatea clienţilor este dată de Codul Numeric Personal al acestora şi de adresa de e-mail, completate în formularul de comandă.
  • Voucherul cadou nu se cumulează cu alte vouchere.
  • Voucherul cadou este valabil în perioada promoţională, pentru o singură achiziție. Voucherul nu poate fi preschimbat în bani.
  • Voucherul cadou nu poate fi folosit pentru achiziţionarea de produse din niciuna dintre librăriile aparţinând SC. One Distribution Company SRL, ci este rezervat, în exclusivitate, cumpărăturilor facute pe www.cartepedia.ro.
  • Ne rezervăm dreptul de a refuza onorarea comenzilor plasate fraudulos sau cu date de identificare incomplete sau false. 
Voucherul se aplică tuturor comenzilor, indiferent de valoare, plasate de clienții a căror dată de naștere este în luna noiembrie. Verificarea datei de naștere se face automat, în baza codului CNP deja creat în contul aferent fiecărui client (oferta nu se va aplica cliențlor noi înregistrați sau celor existenți și care iși modifică codul CNP deja inregistrat)

*Voucherul nu este valabil pentru titlurile editurilor Adevăr DivinPoliromVictoria BooksStoria Books sau pentru cele din colecția Art Educațional.