TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Edituri \Spandugino
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Editura Spandugino, creată în 2008, promovează un model cultural al calității. Ne-am propus să acordăm importanță și să dăm amploarea cuvenită instituției mentoratului, a dialogului și a recuperării memoriei. 

Viziunea noastră este strâns legată de convingerea că fără înțelepciunea provenită din experiență, fără modele, fără consolidarea unui țesut bazat pe valori profund umane între indivizi și fără o cultură a dialogului, nicio comunitate nu poate să supraviețuiască.

Pariul nostru este accesul spre universalitate și ieșirea din limitele particularului, prin îndepărtarea prejudecăților și a barierelor culturale de orice fel. În politica noastră editorială de promovare a cărților și autorilor, ținem mult la prezența autorilor în cadrul protocolului de lansare a cărților, conștienți fiind de cât de mult avem de învățat unii de la alții.

Suntem încredințați că acest aspect cultural cu dublu efect este profitabil pentru toate părțile partenere. În egală măsură, lăsăm locul cuvenit unui sector complementar "fabricării" cărților ca produs cultural. Este vorba aici de locul predominant rezervat criticii și jurnaliștilor specializați, capabili să sesizeze aspectele esențiale ale conținutului și mesajului cărților și autorilor noștri.

Experiența de până acum ne dovedește din plin că aceste obiective nu sunt numai o suavă naivitate, ci pot îmbrăca cu succes haina realității.