TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei

Edituri \Paralela 45
Vezi toate produsele

Vezi toate produsele

Editura PARALELA 45 a fost fondata in noiembrie 1994 de Calin Vlasie. De-a lungul anilor si-a concentrat investitiile in constructia unui sediu nou, modern (1999), in infiintarea unei tipografii de mare capacitate (1996) specializata in productia de carte, reviste, ziare si caiete (cu un sediu nou din 2006, independenta juridic din 2007), in deschiderea de puncte de lucru (cel mai mare fiind cel de la Bucuresti), in dezvoltarea solutiilor de software, a aplicatiilor educationale, a productiei si comertului de carti electronice (prin infiintarea in 2006 a unei firme specializate).

In primii ani interesul editorial s-a indreptat spre cartea didactica si literatura romana contemporana. Din 2000 productia editoriala s-a diversificat continuu incat in prezent editura publica literatura romana si straina, stiinte socio-umane, filosofie, istorie, religie, drept, economie, carti stiintifice, carti de arta, carti practice, literatura pentru copii si adolescenti, cursuri universitare, carti de metodica, auxiliare si manuale scolare.

In prezent Editura PARALELA 45 dezvolta 61 de colectii si 3 serii care acopera peste 90 de domenii editoriale. Majoritatea acestor colectii sunt marci inregistrate la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM).

O editura cu un profil enciclopedic, o editura pentru toti!