TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Cartea albă a porcului PO-DIZ-CARAAP-11-N-001
Cartea albă a porcului
Vezi
galerie

Cartea albă a porcului

de Tudor Călin Zarojanu, Dana Isabelle Zarojanu

Id: #228173

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Porcul, cel mai bun prieten al omului. Animalul cel mai des pomenit şi cel mai nedreptăţit. Spunem „Porcule!” unui om care se poartă şi vorbeşte atât de urât cum niciunui godac nu i-ar trece vreodată prin minte. Mai ales să vorbească. Mai rău, spunem „Porc de câine!”, cu intenţia expresă de a construi o jignire de nivel doi. Dublă nerecunoştinţă faţă de cele două fiinţe care ne oferă ceea ce contează cel mai mult: papucii şi şoriciul. Dar, dacă amicul lătrător măcar are nişte cărţi ale lui, în care e lăudat, gâdilat, scărpinat şi pupat în bot, bietul purcel nici măcar de atâta consolare nu beneficiază.


Până acum. Gata. De azi, porcul are carte. Deci are parte. De un loc în bibliotecă. Şi nu ca puşculiţă. Totul despre porc. Tot ceea ce trebuie să ştiţi şi chiar şi câteva lucruri pe care ar fi fost mai bine să nu le aflaţi, dar nu ne-am putut stăpâni, au scăpat, sunt în text, asta e.
Citind, veţi zâmbi, veţi saliva sau veţi lăcrima. Depinde ce capitol citiţi. Şi dacă aveţi conjunctivită. Oricum, începând de azi, când veţi privi porcul n-o să vă gândiţi automat la friptură. Iubiţi-l, e fratele nostru!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Tudor Călin Zarojanu, Dana Isabelle Zarojanu

Data apariției: noiembrie 2011

Titlu original: Cartea albă a porcului

ISBN: 9786069305904

Copertă: Paperback

Număr pagini: 96

Dimensiuni: 20x27 cm

Limbă: Română

Hârtie: 80g/m

Editura: Ponte

Teme: umor

Tudor Călin Zarojanu
Tudor Călin Zarojanu
Autor

Tudor Călin Zarojanu (n. 1956) este consilier în management și realizator la TVR...

vezi autor