TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Trasee cu bicicletă în Munții Maramureșului și Rodnei SF-000-TCBNMM-21-N-001
Trasee cu bicicletă în Munții Maramureșului și Rodnei
Vezi
galerie

Trasee cu bicicletă în Munții Maramureșului și Rodnei

Titlu apărut în colecția Munţii Noştri la Schubert & Franzke

Id: #366855

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Această colecţie de hărţi realizată de editura Schubert&Franzke este o încercare îndrăzneaţă de a reuni sub o singură copertă trasee de bicicletă din Maramureșul istoric, din zona montană care se ridică deasupra zonelor locuite, dar și din arealul limitrof zonelor montane.

Traseele de bicicletă au fost parcurse în decursul anilor 2015 și 2016 de către membri și simpatizanți ai Clubului Alpin Român – Secția Universitară Cluj.

 

Harta de cicloturism a Trasee cu bicicleta în munţii Maramureşului şi Rodnei poartă indicativul MB04, ceea ce-nseamnă că este al patrulea număr din seria „Hărţi Cicloturistice”.

Harta s-a editat folosind cele mai actuale tehnici de cartografiere şi s-a tiparit pe hârtie rezistentă la umiditate. Este uşor de citit şi simplu de utilizat datorită stilurilor de reprezentare cartografice, specifice firmei Schubert & Franzke şi datorită structurării practice ale informaţiilor. Totul este la îndemână, exact acolo unde este necesar, fiind utilă pasionaţilor de cicloturism.

Toate traseele au fost parcurse pe teren cu GPS-ul. Acestea sunt descrise în detaliu în limbile română şi engleză, unele trasee având ataşate imagini reprezentative. Fiecare traseu are o casetă tehnică conţinând: ruta traseului verificat pe teren, profilul cu punctele de reper mai importante, date referitoare la dificultate, lungime, urcuş total, coborâre totală etc. Harta conţine şi un caroiaj UTM, un sistem de coordonate metric, fiind util în măsurarea rapidă a distanţelor pe hartă. Umbrirea şi curbele de nivel scot în evidenţă relieful, uşurând orientarea.

Să vă bucuraţi de această hartă, sus pe culmile însorite ale Munţilor.

extinde
 

Detalii produs

Data apariției: februarie 2021

ISBN: 5948490930276

Copertă: Paperback

Număr pagini: 1

Limbă: Română

Dimensiuni: 10x23 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Schubert & Franzke