TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Călătoria secretă a amiralului Byrd dincolo de poli

Tim R. Swartz
"Călătoria secretă a amiralului Byrd dincolo de poli". Descoperă taina din interiorul pământului …scrierile antice ale...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-8293-10-3
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Hardcover

Călătoria secretă a amiralului Byrd dincolo de poli

MAI MULTE DESPRE CARTE

"Călătoria secretă a amiralului Byrd dincolo de poli". Descoperă taina din interiorul pământului

…scrierile antice ale chinezilor, egiptenilor, hindușilor și ale altor popoare, împreună cu legendele eschimoșilor vorbesc despre o mare intrare la Polul Nord și despre un popor care trăiește sub scoarța terestră și că strămoșii lor au venit din acele locuri paradisiace ce se află în interiorul planetei noastre…
În 1947, amiralul Richard Byrd, din marină SUA, a executat un zbor de cercetare deasupra Polului Nord. În apropierea acestuia a văzut un neobișnuit spot de lumină, în care se amestecau culorile galben, roșu și violet.
Apropiindu-se de acesta, s-a putut observa ceva ce semăna cu un lanț muntos. Temperatura era de aproximativ 23 grade celsius, și se putea observa păduri, râuri, pajiști cu animale ce păreau a fi mamuti… Se vedeau niște ciudate aparate zburătoare și un oraș cu clădiri din cristal.
Amiralul i-a contactat pe reprezentanți civilizației din interiorul pământului (care seamă cu oamenii de la suprafața, dar sunt mult mai frumoși și au trăsăturile foarte spiritualizate).
Spuneau că nu au avut parte de războaie și au găsit noi surse de energie ce le-au permis să utilizeze vehicule ce-și luau energia din mediul inconjurator…
Spuneau că au încercat să contacteze autoritățile dar au fost respinși și s-a tras în aparatele lor de zbor. Spuneau că vor intervenii pentru a-i ajută pe cei de la suprafața doar atunci când se vor afla în pragul auto-distrugerii….
O carte unică, document, despre extraordinarele călătorii ale Amiralului Byrd, lucrare ce ne conduce spre enigmaticul, ipoteticul continent de la Polul Sud.

Autor: Tim R. Swartz
Data apariției: octombrie 2011
Editura: Solaris Print
Pagini: 271
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
Polul Nord, Polul Sud, zbor

Opinii Editoriale

Gen.Bg. (rez.) dr. Emil Strainu
"Vom întâlni straniile referiri și argumente referitoare la lumea subterană și la zona unde urmașii lui Hitler ar fi construit al... Patrulea Reich! O carte provocatoare, fascinantă, din Cultură Teoriei Conspirației. După lectură unii dintre noi vom înțelege lumea de astăzi altfel..." 

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus