TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Frică și putere

Olimpian Ungherea
Cititorule, știu că tu încă locuiești într-o cetate meschină. Unde guvernează ipocrizia. O cetate în care-ca și mine,...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-768-303-8
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Hardcover

Frică și putere

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cititorule, știu că tu încă locuiești într-o cetate meschină. Unde guvernează ipocrizia. O cetate în care-ca și mine, cândva-ai devenit prizonierul unei lumi calpe. O lume standard: familia, serviciul și cei câțiva prieteni cu care bei-rar, tot mai rar-o bere. O lume artificială, în care, de fapt, nu trăiești. Ci doar consumi: tiradele scremute și agramate ale politicienilor, cicăleala aroganța a patronilor, buletinele de știri mincinoase, zâmbetele unsuroase ale milionarilor de carton, publicitatea prin presă care îți vâra pe gât tot felul de rahaturi ambalate în foiță de staniol. Iar tu îți închipui că ești grozav de fericit. Așa cum mi-am închipuit și eu. Până când, într-o zi, am încercat și am reușit să evadez dincolo de hotarul acestei cetăți, plonjând în lumea reală. Brutală. O lume captivantă. Palpitantă și proteică. Lumea întrebărilor corozive: Cine sunt? Ce vreau? Cine mă manipulează? Cine mă minte? Cine îmi joacă destinul la ruletă marilo afaceri murdare? Cine îmi ucide speranțele și părinții?

De ce să fiu eu boul care poartă prin istorie jugul crimei organizate? Până când să mai fiu scutierul Omertei? Dacă te temi de răspunsuri, dacă îți este frică de putere, abandonează această carte inante de a o citi și pleacă. Du-te mai departe, pe drumul tău banal și trist. Dacă nu, eu te aștept. Vino, Cititorule! Împreună vom face, poate, lumea un pic mai bună.

Autor: Olimpian Ungherea
Data apariției: 2005
Editura: Phobos
Pagini: 260
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
ipocrizie, societate, conspirație

Opinia cititorilor