TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

A cincea fiolă

Michael A. Palmer
În Boston, o studenta la medicina, cazuta în dizgraţie, este trimisa sa prezinte o lucrare care i-ar putea salva cariera. La 6000 de...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-675-493-7
Dimensiuni: 14x21 cm
Tip copertă: Paperback

A cincea fiolă

MAI MULTE DESPRE CARTE

În Boston, o studenta la medicina, cazuta în dizgraţie, este trimisa sa prezinte o lucrare care i-ar putea salva cariera. La 6000 de kilometri distanţa, un savant genial, aflat pe moarte din cauza unei boli incurabile, este pe cale de a descoperi un ser care ar putea salva milioane de vieţi, aducând profituri uriaşe pentru unii. La Chicago, un detectiv particular, total deziluzionat, trebuie sa identifice cadavrul unui tânar gasit pe autostrada, ce purta niste urme misterioase pe corp. Trei vieţi care nu au nimic în comun, dar care aveau sa devina legate pentru totdeauna. Trei vieţi ameninţate, care se straduiesc sa atraga atenţia asupra unei misterioase grupari de oameni, cu aspiraţii de dumnezei. Trei oameni care afla ce înseamna geniul şi nebunia, adevarul şi decepţia, încrederea şi tradarea... Trei vieţi unite pentru totdeauna de o fiola de sânge - a cincia fiola. Te-ai întrebat vreodata de unde vin organele donate? Ce ar fi daca, în momentul în care îţi faci nişte analize de sânge, laboratorul mai preleva o fiola, fara ştirea ta. Aceasta fiola este trimisa la un laborator care stocheaza informaţia şi, daca eşti donatorul compatibil cu cineva bogat şi influent care are nevoie de un organ, atunci ar fi mai bine sa te ascunzi.

Data apariției: august 2013
Editura: Litera
Pagini: 272
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
  • Michael A. Palmer - Autor
    Michael A. Palmer este profesor în cadrul Departamentului de Istorie şi al Programului de Studii Maritime la Universitatea Carolina de Est. E autorul a două cărţi ce au drept temă politicile Statelor Unite în Orientul Mijlociu: On Course to Desert Storm: The U.S. Navy and the Persian Gulf şi Guardians of the Gulf: The Growth of American Involvement in the Persian Gulf, 1833-1992.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor