TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Axiologia teologiei fundamentale

Petru Răzuş
Colecții/Serii: Alfa & Omega
Omul modern este un om refractar prin excelenta credintei. Acest om are credinte egoiste si individualiste de-un luciferism fara pereche in istoria...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-569-719-8
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Axiologia teologiei fundamentale

MAI MULTE DESPRE CARTE

Omul modern este un om refractar prin excelenta credintei. Acest om are credinte egoiste si individualiste de-un luciferism fara pereche in istoria culturala a omenirii. Deviza acestui om este exclusivist-naturala. Totul prin el si numai ceea ce se realizeaza prin el îsi are recomandarea suficienta în ochii sai, ceea ce nu are temelie raþionala, chiar daca ar veni de la Dumnezeu, este respins, fara cantarire inteligenta si fara vreo mila cu privire la soarta viitoare a fiintei sale.

Astazi – un astazi care trebuia de mult impins indarat ca realizare – teologia fundamentala va fi mai dinamica si mai activa ca oricand. Avanposturile spirituale ale teologiei fundamentale trebuie sa deschida o lupta mai necrutatoare ca niciodata împotriva necredintei din ce în ce mai atotstapanitoare. Intalnirea necredintei cu credinta se intampla numai pe teritoriul stiintific al teologiei fundamentale.

Autor: Petru Răzuş
Data apariției: 2005
Editura: Nemira
Pagini: 144
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
teologie, omul modern, egoism

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus