TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Cartea lui Adam si a Evei

Monica Medeleanu
Colecții/Serii: Manuscris
Cartea I tratează despre întreaga viaţă a lui Adam şi a Evei din ziua în care au plecat din Eden, despre traiul lor în Peştera...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-973-111-051-6
Dimensiuni: 13x22 cm
Tip copertă: Paperback

Cartea lui Adam si a Evei

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cartea I tratează despre întreaga viaţă a lui Adam şi a Evei din ziua în care au plecat din Eden, despre traiul lor în Peştera Comorilor, încercările şi ispitele lor, numeroasele apariţii ale Satanei şi venirea Cuvântului lui Dumnezeu să-i aline şi să-i ajute. Apoi, despre naşterea lui Cain, Abel şi a surorilor lor gemene, dragostea lui Cain pentru sora lui geamănă, Luluwa, pe care Adam şi Eva doreau să o unească cu Abel.

Cartea a II-a expune istoria patriarhilor care au trăit înainte de Potop, traiul copiilor lui Set pe Muntele Sfânt – Muntele Hermon – până au fost ademeniţi de Genun şi de fiicele lui Cain să coboare de pe munte şi, asemenea „îngerilor căzuţi”, au pierdut dragostea lui Dumnezeu.

Cartea a III-a înfăţişează povestea construirii arcei, a Potopului, a stabilirii lui Noe şi a familiei sale şi a punerii trupului lui Adam în „Mijlocul Pământului”. Cartea a IV-a oferă un scurt istoric al patriarhilor, judecătorilor şi regilor, de la Avraam până la venirea lui Hristos.

Traducător: Monica Medeleanu
Data apariției: 2008
Editura: Herald
Titlu original: The Books of Adam and Eve
Pagini: 256
Limba: Română
Hârtie: 120g/m
Cuvinte cheie:
apocrife, pentateuch, vechiul testament, creaţie, antichitate

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus