TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Carte foarte folositoare

Constantin Coman
"Carte folositoare de suflet" al carui autor a ramas necunoscut, este o carte despre spovedanie care a circulat foarte mult in lumea ortodoxa. Ultima...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 6422752000413
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback

Carte foarte folositoare

MAI MULTE DESPRE CARTE

"Carte folositoare de suflet" al carui autor a ramas necunoscut, este o carte despre spovedanie care a circulat foarte mult in lumea ortodoxa. Ultima data a fost tradusa in limba romana din limba graeca in anul 1929.

Primiti dar cu dragoste, o cinstiti duhovnici, aceasta carte, primiti-o si sfintiile voastre, preotilor, primiti-o cu dragoste, de asemena si voi toti crestinii. Nu va uitati la titlul sau Invatatura catre duhovnic, caci folosul ei nu este numai pentru duhovnic ci si pentru tot crestinul care se ingrijeste de folosul sufletului sau. Nu va scumpiti de a avea fiecare dintre voi aceasta carte mult trebuincioasa. Luati-o si, citindu-o cu luare aminte, veti intelege cat folos poate sa gaseasca crestinul in ea, pentru ca fiecare va invata pe langa celelalte, si cum sa-si faca spovedirea pacatelor sale. Caci, intr-adevar, Taina aceasta din cele sapte ale bisericii, este considerata de cei mai multi mai putin importanta. De aceea nici nu stiu si nici nu voiesc sa se marturiseasca bine, nesocotind faptul ca fara o marturisire facuta cum se cuvine – indraznesc sa spun – nu vor avea mantuire.

Autor: Constantin Coman
Data apariției: aprilie 2014
Editura: Bizantină
Pagini: 190
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
religie, spovedanie, suflet, divinitate, Dumnezeu, spiritualitate, ortodoxie, teologie

Opinia cititorilor