TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Growing Up to Be the Best. Achievement Motivation in the Transition to Adulthood AS-OAN-GUTBTB-12-N-001
Growing Up to Be the Best. Achievement Motivation in the Transition to Adulthood
Vezi
galerie

Growing Up to Be the Best. Achievement Motivation in the Transition to Adulthood

de Oana Negru

Titlu apărut în colecția Psihologul expert la ASCR

Id: #231039

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Editarea şi publicarea acestei cărţi, ca parte a unei cercetări, au fost finanţate de CNCSIS-UEFISCDI, în cadrul unui grant derulat în cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai”, Intenţionalitate, scopuri şi autoreglare în maturizarea tinerilor din România: dezvoltarea şi implementarea unor metodologii complexe.
Această carte cercetează o interesantă mutaţie care s-a ivit în viaţa oamenilor ca urmare a progreselor socio-economice şi culturale înregistrate în ultimele decenii: maturitatea emergentă. Aceasta este o perioadă de prelungire a adolescenţei, caracterizată printr-o instabilitate personală crescută, o amânare a asumării rolurilor tradiţionale ale vieţii de adult (independenţă financiară, angajamente familiale, implicare pe piaţa muncii) şi o explorare extinsă a identităţii personale. 
Autoarea prezintă prima cercetare asupra maturităţii emergente pe populaţia din România, utilizând metode combinate experimentale, ecologice şi idiografice şi obţinând importante rezultate originale, susţinute de dovezi experimentale. Această carte include multiple aplicaţii practice, fapt care o recomandă nu doar celor interesaţi de producerea cunoaşterii (cercetători), ci şi celor interesaţi de exploatarea acesteia (practicieni).

extinde
 

Detalii produs

Autor: Oana Negru

Data apariției: 2012

ISBN: 978-606-8244-54-9

EAN-16: 978606824454

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 228

Limbă: Engleză

Dimensiuni: 16,5x24 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: ASCR