TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Centrul calmului CV-STT-CENTRC-17-N-001
Vezi
galerie

Centrul calmului

de Steve Taylor

Titlu apărut în colecția Biblioterapia la Curtea Veche

Id: #247855

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
Reflecții și meditații pentru trezirea spirituală
 

Descriere produs

Steve Taylor vă îndeamnă să conștientizați limitele pe care vi le impuneți zilnic, neajunsurile care vă determină să vă îngrădiți singuri personalitatea și să vă refuzați trăirea unor stări de spirit benefice. Meditațiile din această carte vă permit să respirați aerul proaspăt al libertății. Cuvintele lor vă vor ghida într-o călătorie minunată de conștientizare a forţelor interioare și pot fi instrumente eficiente care vă vor ajuta să depășiți diverse obstacole în viață, asigurându-vă că vă veţi folosi întregul potenţial.


Scrise special pentru oamenii zilelor noastre, care trăiesc în grabă, haotic și agitat, preocupați mereu să aibă, în loc să fie, meditațiile lui Steve Taylor vă vor trezi și vă vor arăta calea spre experiențe profunde la care nici nu ați visat, încarcerați fiind în lumea minusculă a grijilor și a temerilor.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Steve Taylor

Traducător: Mihaela Șerbănescu

Data apariției: februarie 2017

Titlu original: The Calm Center. Reflections and Meditations for Spiritual Awakening

ISBN: 978-606-588-923-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 104

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Curtea Veche

Teme: emoții, stres, terapie

 

Opinii editoriale

„Centrul calmului al lui Steve Taylor este o întruchipare a tradiției străvechi a discursului poetic spiritual. Tema predominantă a acestor poeme o reprezintă starea de conștientizare a cititorului. Dacă vă deschideți în fața forței transformatoare și citiți atent și fără grabă, veți descoperi că fiecare poem își va exercita forța magică asupra voastră și va aduce o schimbare subtilă, dar clară, în starea de conștientizare. Vă va elibera de zgomotul de fond al gândirii compulsive, pentru a vă înălța către liniştea interioară specifică prezenței vii.

Eckhart Tolle

Din când în când apare o carte care adaugă câteva picături minunate în fluviul înțelepciunii inefabile care străbate epocile. Centrul calmului este o astfel de carte. Deschide o cale spre sinele autentic.

Elizabeth Lesser, autoarea cărții „Broken Open” și cofondatoare a Institutului Omeg

Transcendent, dar realist, profund, dar simplu, străvechi, dar uimitor de nou. Volumul semnat de Steve Taylor ne dă aripi și ne dă avânt, astfel încât să ajungem cât mai sus, sus, sus, mult dincolo de noi înșine.

Arjuna Ardagh, autorul cărții „The Translucent Revolution”
Steve Taylor
Steve Taylor
Autor

Steve Taylor (născut în 1967), este autor englez și lector / cercetător în psiho...

vezi autor