TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Jung & Reich. Trupul ca umbră AT-JPC-JURTCU-17-N-001
Jung & Reich. Trupul ca umbră
Vezi
galerie

Jung & Reich. Trupul ca umbră

de John P. Conger

Id: #249433

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

„Cu toate că există acorduri surprinzătoare și frecvente între ei, Reich și Jung își abordează munca în moduri fundamental diferite. Cu asemenea diferențe tulburătoare ale stilului și caracterului celor doi, unirea acestor două sisteme este un exercițiu neașteptat și remarcabil. Ironic, are loc prin medierea teoretică freudiană.”

„Scopul umbrei este de a oferi sufletului omenesc opoziția și tensiunea necesare pentru a se dezvolta mai mult prin intermediul hotărârii și determinării interioare, de a se elucida prin provocarea contrastelor și de a se trezi, pentru a fi astfel dispus să se transforme într-un mod profund.”


Jung & Reich. Trupul ca umbră este o explorare a vieților și a ideilor semnificative a două figuri principale ale psihanalizei: Carl Jung și Wilhelm Reich, amândoi pionieri și genii controversate care nu s-au întâlnit niciodată deși au fost contemporani. Modul în care John P. Conger tratează personalitățile și perspectivele acestora – precum și ce ar fi putut asimila unul de la celălalt – reprezintă o biografie combinată a similarităților și diferențelor și totodată o evaluare conștiincioasă a teoriilor lor.

Comandă acum cartea online, apărută la editura Atman.

extinde
 

Detalii produs

Autor: John P. Conger

Data apariției: iulie 2017

ISBN: 978-606-93899-9-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 235

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Atman