TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Psihologie. O foarte scurtă introducere LI-FMG-PSOFSI-20-N-001
Psihologie. O foarte scurtă introducere
Vezi
galerie

Psihologie. O foarte scurtă introducere

de Gillian Butler, Freda McManus

Titlu apărut în colecția Oxford. Litera la Litera

Id: #314203

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

"Scopul nostru este de a explica și a ilustra motivele care fac din psihologie un domeniu interesant, important și foarte util azi. Primele patru capitole arată în ce mod explică psihologii procesele mentale implicate în percepție și atenție, în învățare și memorie, în gândire, raționament și comunicare și în motivație și emoție pentru a descrie „mobilierul mental“ al omului prin analiza unor ipoteze formulate de psihologi și a unor modele pe care le-au creat pentru a-și explica observațiile.

Capitolul 6 formulează o întrebare importantă: Există un model al dezvoltării umane? Capitolul 7 examinează diferențele indi ­ viduale și se întreabă: „Putem clasifica oamenii?“ Capitolul 8 își propune să răspundă la întrebarea „Ce se întâmplă când lucrurile o iau razna?“ și se concentrează pe psihologia anormalului. Capitolul 9 este dedicat psihologiei sociale și modului în care oamenii se influențează reciproc.

În sfârșit, capitolul 10 se întreabă: „La ce ne ajută psihologia?“, prezentând practicile utilizate astăzi și oferind și o serie de speculații cu privire la dezvoltarea psihologiei în viitor." - Gillian Butler, Freda McManus

extinde
 

Detalii produs

Autor: Gillian Butler, Freda McManus

Data apariției: iunie 2020

ISBN: 978-606-335-016-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 160

Limbă: Română

Dimensiuni: 11x17,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera