TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Dincolo de Marte și Venus. Aptitudini relaţionale pentru lumea complexă de azi MP-JOG-DDMIVA-18-N-001
Dincolo de Marte și Venus. Aptitudini relaţionale pentru lumea complexă de azi
Vezi
galerie

Dincolo de Marte și Venus. Aptitudini relaţionale pentru lumea complexă de azi

de John Gray

Id: #252852

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

În anii care au urmat după apariţia bestsellerului Bărbaţii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus, lumea s-a schimbat spectaculos, ritmul alert al vieţii personale şi profesionale a sporit stresul cotidian, iar dinamica relaţiilor a suferit mutaţii importante. Atât bărbaţii, cât şi femeile au nevoie de un nou tip de susţinere emoţională, care implică o mai mare autenticitate, intimitate şi exprimare personală.

Odată cu eliberarea de rolurile tradiţionale specifice fiecărui sex, au apărut probleme noi şi importante. Trebuie să învăţăm să ne exprimăm cu succes calităţile masculine şi feminine în modalităţi care să reducă stresul, nu să-l sporească. Pentru a avea un „partener de suflet”, nu un „partener de rol”, este necesară o înţelegere mai profundă a nevoilor partenerilor noştri.

În Dincolo de Marte și Venus John Gray explorează în detaliu noile noastre nevoi legate de susţinerea emoţională, dar și problemele suplimentare ce apar inevitabil în relaţiile moderne şi ne învaţă cum să ne îmbunătăţim abilităţile de comunicare ţinând seama de particularităţile inerente ale partenerului de cuplu, pentru ca iubirea să ne ajute să ne împlinim şi să ne dezvoltăm individual întregul potenţial de fericire şi succes.

extinde
 

Detalii produs

Autor: John Gray

Data apariției: martie 2018

ISBN: 978-606-910-066-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 320

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Meteor Press

John Gray
John Gray
Autor

Dr. John Gray este autorul celor mai vândute cărţi despre relaţii. A scris 17 vo...

vezi autor