TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
De ce oamenii buni săvârșesc fapte rele? Cum să înţelegem aspectele mai întunecate ale psihicului TR-JAH-DCOBSF-10-P-001
De ce oamenii buni săvârșesc fapte rele? Cum să înţelegem aspectele mai întunecate ale psihicului
Vezi
galerie

De ce oamenii buni săvârșesc fapte rele? Cum să înţelegem aspectele mai întunecate ale psihicului

de James Hollis

Titlu apărut în colecția Acum pentru viitor la Trei

Id: #212266

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

A coborî în infernul fiinţei nu înseamnă a analiza răul în sine, ci a avea o perspectivă atotcuprinzătoare. Vindecarea nu va fi niciodată deplină dacă nu vom ajunge să ne iubim şi acele laturi mai puţin plăcute ale personalităţii noastre, care au şi ele nevoie de înţelegere. Cum se face că oamenii buni fac lucruri rele? De ce oameni, altminteri obişnuiţi, cad în patima jocurilor de noroc, a băuturii, obţin bani prin mijloace necinstite, ajung dependenţi de pornografia de pe internet, îşi înşală partenerul de viaţă? De ce repetă aceleaşi comportamente distructive în relaţiile interpersonale, la locul de muncă sau în propriile obiceiuri? Și, pe o scară mai largă, cum putem vindeca toată durerea şi suferinţa din lume?

În De ce oamenii buni săvârşesc fapte rele?, James Hollis analizează discrepanţele dintre valorile pe care le proclamăm şi acţiunile noastre, adesea distructive, totodată oferindu-ne soluţii pentru o înţelegere mai profundă a acestora. Coborând în infernul fiinţei reuşim să ne vindecăm fisurile interioare, să aflăm ce forţe lucrează împotriva noastră şi de ce. Hollis nu se limitează la tenebrele personale ale individului, ci îşi extinde studiul asupra istoriei, religiei, organizaţiilor şi corporaţiilor actuale.

extinde
 

Detalii produs

Autor: James Hollis

Traducător: Laura Karsch

Data apariției: 2010

Titlu original: Why Good People Do Bad Things: Understanding Our Darker Selves

ISBN: 978-973-707-306-8

Copertă: Paperback

Număr pagini: 320

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

Teme: conflict

 

Opinii editoriale

Ce forțe lucrează împotriva noastră și de ce?

Hollis condamnă şi totodată priveşte cu empatie acţiunile reprobabile ale semenilor săi, cu o doză egală de optimism şi pesimism în înţelegerea condiţiei umane.

Library Journal