TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Meditați cu noi. 21 de experți în meditație vă sfătuiesc și vă îndrumă TR-CHA-MCN2DE-19-N-001
Meditați cu noi. 21 de experți în meditație vă sfătuiesc și vă îndrumă
Vezi
galerie

Meditați cu noi. 21 de experți în meditație vă sfătuiesc și vă îndrumă

de Christophe André

Id: #263129

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Meditați alături de Christophe André, Guido Bondolfi, Jacques Castermane, Gaëtan Cousin, Patricia Dobkin, Christian Gay, Patrice Gourrier, Sébastien Henry, Corinne Isnard Bagnis, Alexandre Jollien, Jean-Philippe Lachaux, Michel Le Van Quyen, Yasmine Liénard, Edel Maex, Christophe Massin, Fabrice Midal, Dominique Page, Claire Petitmengin, Pierre Philippot, Jeanne Siaud-Facchin, Marc de Smedt.

"Meditația înseamnă prezență, înseamnă să fim prezenți la tot ce se întâmplă, la ce facem chiar în acest moment, dar și la tot ce survine în viața noastră. 

Scopul meditației nu este să ne decupleze de la realitate, ci să ne ajute să reînnodăm o legătură și mai strânsă cu realitatea, o legătură marcată de luciditate, echilibru și bunăvoință. Meditația ne hrănește viața interioară și astfel ne ajută să înfruntăm mai bine violența din această lume, să-i admirăm și să-i savurăm mai bine frumusețea, să găsim o mai bună consolare pentru suferințe. 

Această carte vă oferă o varietate de căi formative, de convingeri și de sfaturi ale unor maeștri ai meditației, ale unor persoane din sistemul de sănătate ori ale unor specialiști deschiși la contemplare, filozofie și religie... Veți descoperi bogăția și profunzimea practicilor de meditație. Și, sperăm noi, veți prinde gustul meditației. 
Există mii de feluri de a medita. Vă revine libertatea de a vă găsi propria cale, cea care să vă ajute să trăiți mai bine." 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Christophe André

Traducător: Oltea Mihaela Cătineanu

Data apariției: iunie 2019

Titlu original: Méditez avec nous: 21 méditants experts vous conseillent et vous guident

ISBN: 9786064005984

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 432

Limbă: Română

Dimensiuni: 15x22,9 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Trei

Christophe André
Christophe André
Autor

Christophe André este psihoterapeut și medic psihiatru la Spitalul Saint-Anne di...

vezi autor