TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Psihologia personalității și arta de a te simți bine LI-BRL-PPIADA-20-N-001
Psihologia personalității și arta de a te simți bine
Vezi
galerie

Psihologia personalității și arta de a te simți bine

de Brian R. Little

Titlu apărut în colecția Introspectiv la Litera

Id: #312584

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cum ne modelează personalitatea viața? Putem schimba ceva în această privință? Ești programat să fii mereu fericit sau condamnat la nefericire? Crezi că îți poți controla viitorul sau navighezi pe valurile unui destin necunoscut? Ai fi mai fericit sau doar mai puțin adaptat din punct de vedere social dacă ți-ar păsa mai puțin de ce cred ceilalți despre tine?

În ultimele câteva decenii, noile cercetări științifice au transformat radical vechile idei despre natura personalității umane. Neurocercetători, biologi și psihologi au reexaminat teoriile lui Freud și Jung, precum și psihologia umanistă a anilor 1960, răsturnând categorizările simpliste ale tipurilor de personalitate și dezvoltând noi instrumente și metode pentru a analiza cine suntem.

Renumitul profesor Brian R. Little, un pionier în cercetarea psihologică, ne împărtășește în cartea de față numeroase informații și explicații despre cine suntem, de ce acționăm așa cum o facem, ce putem și ce nu putem schimba și cum putem evolua cel mai bine, ținând cont de natura noastră.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Brian R. Little

Traducător: Cătălina Grosu

Data apariției: martie 2020

ISBN: 978-606-334-650-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 13,7x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Litera