TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Psihogenealogia și rănile din familie PH-AAS-PSIRDF-14-N-001
Psihogenealogia și rănile din familie
Vezi
galerie

Psihogenealogia și rănile din familie

de Anne Ancelin Schützenberger

Titlu apărut în colecția Psihogenealogia la Philobia

Id: #236361

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Trăim plătind datoriile strămoșilor și neștiind că facem acest lucru. Astfel, viața nu ne mai aparține, iar drama existenței noastre devine cu atât mai greu de suportat, cu cât ceea ce ni se întâmplă este mai inexplicabil și imposibil de întrerupt. După mai bine de douăzeci de ani de lucru cu pacienți, în cursul cărora a schimbat destine, Anne Ancelin Schützenberger a înțeles care este mecanismul acestui destin aparent implacabil și cum poate fi el schimbat. Autoarea ne deschide filă cu filă cartea vieții, a fiecăruia dintre noi, învățându-ne cum putem interveni în propriul destin, cum ne putem găsi calea, încetând să mai repetăm la nesfârșit greșeli împovărătoare, să ducem cu noi și în noi drame transgeneraționale pe care le transmitem, inconștient, copiilor noștri, îngreunându-le și lor viața.

Inventatoare a conceptului de psihogenealogie, Anne Ancelin Schützenberger este pioniera acestui domeniu devenit astăzi referențial pentru toate analizele sinelui și chiar pentru psihanaliza pe care o critică aspru. Autoarea combină în mod ingenios pregătirea sa inițial psihanalitică, îndelungata experiență universitară și de supervizare și deceniile de practică neîntreruptă cu generații de pacienți.

Rănile din familie, tradusă în toate limbile de circulație internațională, i-a adus autoarei celebritatea, fiind considerată astăzi una dintre lucrările care au pus bazele domeniului psihogenealogiei.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Anne Ancelin Schützenberger

Data apariției: iulie 2014

ISBN: 9786068560595

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 296

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Philobia

Teme: destin