TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Transfer de putere PP-VIF-TRANDP-19-N-001
Transfer de putere
Vezi
galerie

Transfer de putere

de

Id: #307516

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Președintele Americii, cel mai puternic om al planetei, devine principala țintă a unui complot terorist, într-un scenariu „de coșmar” (Booklist), descris într-o manieră înspăimântător de realistă de către Vince Flynn.

Calmul unei dimineți obișnuite în Washington este distrus atunci când un grup de teroriști descinde laCasa Albă, ucigând zeci de civili nevinovați și luând aproape o sută de ostatici. US Secret Service reușește să îl evacueze pe președinte și să îl ducă la adăpost, într-unul dintre buncărele Casei Albe- în timp ce oficialii rămași încearcă să găsească cea mai bună soluție pentru a negocia cu teroriștii.

Mitch Rapp, cel mai bun ofițer operativ al CIA, specializat în operațiuni de contraterorism, reușește să intre în sediul puterii executive a Statelor Unite printr-un tunel secret, cu scopul de a salva ostaticii înainte teroriștii să ajungă la președinte. Însă un alt adversar - o persoană din elita Washingtonului - este hotărât să facă tot ce îi stă în puteri pentru a împiedica misiunea de sa.

extinde
 

Detalii produs

Autor:

Traducător: Cristina Barbu

Data apariției: ianuarie 2019

ISBN: 978-606-8965-04-8

Copertă: Paperback

Număr pagini: 544

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Preda Publishing