TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Învață altfel cu Pedagogia pozitivă DP-AAI-NVACPP-17-N-001
Vezi
galerie

Învață altfel cu Pedagogia pozitivă

de Audrey Akoun, Isabelle Pailleau

Id: #248812

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Învățare într-un mod ludic, creativ și cu plăcere? Este posibil!

 


Copilul are dificultăți de concentrare și de memorare a lecțiilor? Aveți parte de multe „dureri de cap” care sfârșesc cu plânsete? Visați să asociați activitatea școlară cu plăcere, descoperire și reușită? Pedagogia pozitivă este răspunsul la toate întrebările voastre.



Ușor de aplicat, acest tip de pedagogie oferă un demers pentru a învață să înveți, a memora, a înțelege și a structura... Ea îi ajută pe copii să prindă gustul de a-și face temele și pe adolescent, să adopte o metodă de lucru eficientă, datorită instrumentelor inovatoare și simple, precum Mind Mapping, gestiunea mintală...



În această carte, ilustrată din plin cu imagini vesele, autoarele, psihologi specialiști în educație, aduc la ordinea zilei întrebările și curiozitatea copiilor, începând de la grădiniță și până la vârstă terminării studiilor, și le redau încrederea adulților care îi îndruma. Misiunea lor este cea de a revoluționa metodele de învățare pentru a perimite fiecăruia să-și activeze cea mai profundă dorință de a învăța... cu bucurie și cu simțul umorului!

extinde
 

Detalii produs

Autor: Audrey Akoun, Isabelle Pailleau

Data apariției: mai 2017

ISBN: 978-606-683-454-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 192

Limbă: Română

Dimensiuni: 15x19 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Didactica Publishing House