TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Mass-media, religie, spațiu public PO-MIC-MASRSP-20-N-001
Mass-media, religie, spațiu public
Vezi
galerie

Mass-media, religie, spațiu public

de Mihai Coman

Titlu apărut în colecția Collegium la Polirom

Id: #317944

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Mass-media, religie, spațiu public prezintă harta unui domeniu, fiind o sinteză savantă, dar accesibilă a dialogului contemporan dintre religie și instituțiile postmodernității (mass-media, industriile culturale, Internet, spațiu public, marketing și branding etc.). Este o lucrare științifică, deoarece corespunde standardelor de exigență ale specialiștilor, dar și abordabilă, întrucât prezintă clar și concis temele analizate.

Volumul oferă cititorului o imagine de ansamblu, panoramică, asupra formelor mereu în mișcare prin care religia modelează instituții, produse și valori socioculturale moderne și este, la rândul său, influențată de schimbările generate de acestea. Lucrarea este produsul lecturilor, reflecției și încercărilor de a prezenta și explica transformările religiei în sfera culturii media din epoca postmodernă.

Demersul constituie o dezvoltare firească a preocupărilor de antropologie mass-media concretizate de Mihai Coman în diverse volume și studii, ce au condus într-un punct în care interesul pentru mitologiile mediatice și pentru relația dintre ritual și mass-media a generat necesitatea integrării respectivelor fenomene într-un sistem mai larg, care nu putea fi altul decât al religiilor. Astfel, autorul abordează o gamă foarte largă de subiecte, cazuri, teorii, concepte și axe de cercetare, în speranța că volumul va reprezenta un reper pentru cei care vor să se avânte spre aceste orizonturi.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mihai Coman

Data apariției: noiembrie 2020

ISBN: 978-973-468-314-7

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 248

Limbă: Română

Dimensiuni: 16x23,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Polirom

Mihai Coman
Mihai Coman
Autor

Mihai Coman s-a născut la Făgăraș în 1953. Este absolvent al Facultății de Liter...

vezi autor