TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Singur în Damasc. Viaţa şi moartea spionului israelian Eli Cohen CO-SAS-SNDVIM-19-N-001
Singur în Damasc. Viaţa şi moartea spionului israelian Eli Cohen
Vezi
galerie

Singur în Damasc. Viaţa şi moartea spionului israelian Eli Cohen

de Samuel Segev

Titlu apărut în colecția Corint Istorie la Corint

Id: #306985

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Povestea lui Eli Cohen, faimosul spion israelian care s-a infiltrat adânc în structurile regimului sirian, continuă să ne înflăcăreze imaginaţia chiar şi după cincizeci de ani de la capturarea şi executarea sa, la Damasc.
În această nouă ediţie revizuită şi adăugită, Samuel Segev ne vorbește despre recrutarea, activităţile desfăşurate şi capturarea temerarului spion israelian.
Timp de trei ani, Eli Cohen a activat în inima centrelor de putere din Siria şi a transmis fără întrerupere către Israel informaţii credibile şi de o importanţă vitală despre liderii statului şi despre realităţile militare şi politice din interiorul acestuia. Priceperea și sângele rece de care dădea dovadă Eli Cohen au inspirat generaţii întregi de agenţi secreţi din lumea întreagă.
Cartea cuprinde mărturiile superiorilor săi direcţi din Israel şi a celor trei sirieni de rang înalt care au fost implicaţi, în mod activ, în capturarea sa. De curând, o companie americană a terminat pregătirile pentru turnarea unui film bazat pe povestea vieţii lui Eli Cohen.
„După moarte, în câteva ore, Eli a devenit un mare erou. Sute de mii de oameni au participat la durerea familiei. Şcoli, străzi şi parcuri îi poartă numele. S-au scris articole și cărți despre viața lui.” Michael Bar-Zohar, Nissim Mishal

extinde
 

Detalii produs

Autor: Samuel Segev

Traducător: Claudia Ursuțiu

Data apariției: noiembrie 2019

ISBN: 9786067936919

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 352

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Corint