TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Masacrul din Darfur. Singur împotriva răului CO-MKD-MDDSMR-15-N-001
Vezi
galerie

Masacrul din Darfur. Singur împotriva răului

de Mukesh Kapila, Damien Lewis

Titlu apărut în colecția Corint Istorie la Corint

Id: #215427

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Implicat de multă vreme în găsirea de soluţii în crizele umanitare şi epurările etnice din Irak, Rwanda, Srebrenica şi Sierra Leone, Mukesh Kapila, fostul şef al misiunii ONU în Sudan, a sosit la Khartoum în 2003, cu hotărârea fermă de a face tot posibilul pentru a opri crimele în masă din această ţară.

Masacrul din Darfur este un adevărat strigăt de indignare, puternic şi plin de pasiune. Este povestea unui om împins la acţiuni extreme de reticenţa celor aflaţi la putere de a opri exterminările, dar şi o analiză a motivaţiilor care l-au făcut să ia poziţie şi să se opună, de unul singur, indiferenţei şi venalităţii globale.

Volumul este scris în maniera unui thriller, autorul folosindu-şi puterea conferită de postul pe care îl ocupa şi totodată riscând totul pentru a-i aduce în faţa justiţiei pe cei responsabili de primul genocid din secolul al XXI-lea, cel din Darfur.

 

extinde
 

Detalii produs

Autor: Mukesh Kapila, Damien Lewis

Traducător: Carmen Ion

Prefaţator: Marian Voicu

Data apariției: aprilie 2015

Titlu original: Against of tide of evil

ISBN: 978-606-8623-89-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 384

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Corint

 

Opinii editoriale

„Prin expunerea sa personală şi emoţionantă, Kapila ne obligă să luăm act de genocidul din Sudan: grămezile de cenuşă, corpurile contorsionate, ochii goi ai femeilor mutilate şi tăcerea insuportabilă a unui sistem care îi tratează pe unii oameni ca fiind superiori altora. El a arătat adevărul pentru a ne da tăria şi a ne provoca să îi urmăm exemplul în încercarea de a pune capăt acestor crime monstruoase.”

General- locotenent Roméo A. Dallaire

„Într-una dintre cele mai întunecate epoci din istoria omenirii, Mukesh Kapila a adus la cunoştinţa întregii lumi crima supremă: genocidul.”

Mia Farrow
Marian Voicu
Marian Voicu
Prefaţator

Marian Voicu s-a născut în 1968. A absolvit Politehnica şi Ştiinţele Economice....

vezi autor