TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Hitler în Argentina. Viaţa Fuhrerului după Al Doilea Război Mondial

Gerard Williams, Simon Dunstan
Cu totii stim ca Adolf Hitler si Eva Braun s-au sinucis in Berlin, pe 30 aprilie 1945. Nu exista insa nici o dovada care sa ateste moartea lor, nici...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-741-171-3
Dimensiuni: 14x20 cm
Tip copertă: Hardcover

Hitler în Argentina. Viaţa Fuhrerului după Al Doilea Război Mondial

MAI MULTE DESPRE CARTE

Cu totii stim ca Adolf Hitler si Eva Braun s-au sinucis in Berlin, pe 30 aprilie 1945. Nu exista insa nici o dovada care sa ateste moartea lor, nici o proba medico-legala sau marturia vreunui martor ocular. Cercetari recente au scos la iveala faptul ca ramasitele gasite in buncar nu erau ale Fuhrerului si ale sotiei lui, ci apartineau, probabil, sosiilor lor.

Dupa cinci ani de interviuri cu martori oculari si investigatii aprofundate in Argentina, Polonia, Germania si Marea Britanie, Simon Dunstan si Gerrard Williams ne propun o cu totul alta poveste fata de „istoria“ acceptata a celui de-al Doilea Razboi Mondial. Toate dovezile descoperite de ei duc spre o singura concluzie: cel mai diabolic om din lume a fugit din Germania si si-a trait viata in Argentina, pana in 1962, la fel ca multi alti nazisti de seama. Autorii refac traseul parcurs de Hitler, cu ajutorul retelei lui Martin Bormann, aducand nenumarate dovezi in sprijinul teoriei lor si facandu-ne sa ne intrebam in ce masura istoria oficiala este si cea adevarata.

Autor: Gerard Williams, Simon Dunstan
Data apariției: 2014
Editura: Litera
Pagini: 480
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
istorie recentă, al doilea război mondial, nazism, martin borman, america de sud, fugar, teoria conspiraţiei

Opinia cititorilor