TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Istoria Lumii

Andrew Marr
Colecții/Serii: Istoria...
Din preistorie și pana în zilele noastre, istoria mare se împletește cu istoria mică. Noile descoperiri dezvăluie într-o altă...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 978-606-758-352-6
EAN-16: 9786067583526
Dimensiuni: 16,5x24 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Istoria Lumii

MAI MULTE DESPRE CARTE

Din preistorie și pana în zilele noastre, istoria mare se împletește cu istoria mică. Noile descoperiri dezvăluie într-o altă lumină poveștile lumii, a cărei istorie se schimbă odată cu noi.

Andrew Marr, realizator al unor fascinante documentare BBC, călătorește înapoi în timp și descoperă legăturile dintre epoci, locuri, oameni și întâmplări. Evenimentele care au schimbat omenirea se reașază într-un puzzle uriaș. Povești nespuse se descoperă în premieră, imagini nevăzute se arată, personaje nevăzute ies din umbră.

Autor: Andrew Marr
Traducător: Dan Lazăr, Cora Radulian
Data apariției: octombrie 2015
Editura: Nemira
Titlu original: A History of the World
Pagini: 664
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
științe umaniste, istorie, evenimente, epocă, preistorie
  • Andrew Marr - Autor
    Andrew Marr (n. 1959), autor de bestselleruri și jurnalist premiat, este gazda emisiunii The Andrew Marr Show, de la BBC. Cea mai cunoscută carte a lui, A History of Modern Britain (2007), a fost urmată de un serial BBC care a câștigat unul dintre cele mai prestigioase premii pentru televiziune din Marea Britanie. Locuiește cu soţia și cei trei copii ai lor la Londra.
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinii Editoriale

The Spectator
„O carte extraordinară. Andrew Marr are un stil remarcabil și un control special asupra materialului. Lucrarea lui ar trebui să fie lectură obligatorie pentru toți cei care studiază istoria.”

Opinia cititorilor