TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Lumea Majestății Sale. Jubileul Custodelui Coroanei Române CO-AMD-LMSJCC-19-N-001
Lumea Majestății Sale. Jubileul Custodelui Coroanei Române
Vezi
galerie

Lumea Majestății Sale. Jubileul Custodelui Coroanei Române

Titlu apărut în colecția Istorie cu blazon la Corint

Id: #306532

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Anii 2019 și 2020 marchează, deopotrivă, două date semnificative pentru regalitatea românească și dinastia națională: Jubileul Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei Române. În martie 2019 s-au împlinit șapte decenii de la nașterea sa, iar în ianuarie 2020 se vor împlini trei decenii de la venirea definitivă, pe pământ românesc, a viitoarei suverane.

Majestatea Sa Margareta – prima femeie aflată la conducerea Casei Regale a României, a Dinastiei și a Familiei Regale autohtone, suverană și custode al Coroanei Române, fiică de suveran al Regatului României, nepoată a monarhilor noștri Carol al II-lea și Regina-mamă Elena a României, precum și strănepoată a suveranilor României Mari, auguștii Ferdinand I și Maria – este, prin statut, misiune și destin, o personalitate unică a României contemporane și un reper al regalității europene.

Lumea Majestaii Sale este un prilej de a o omagia pe Majestatea Sa Margareta printr-un volum jubiliar, în care membri ai Familiei Regale a României, succesori la tron sau membri ai familiilor regale europene domnitoare sau nedomnitoare, colaboratori apropiați, prieteni de familie, personalități diplomatice, nume importante ale prezentului instituțional românesc și european aștern amintirile, gândurile sau proiecțiile lor asupra vieții, misiunii și destinului Custodelui Coroanei pentru România anului 2020.

„În multele ocazii în care am stat de vorbă cu Custodele Coroanei, am auzit și am văzut profunda ei hotărâre de a îmbunătăți șansele la sănătate și educație ale poporului român. În mod special, munca Fundației sale și munca neobosită ca președinte al Crucii Roșii Române au fost cu adevărat remarcabile; la fel este și patronajul său acordat International Award of the Duke of Edinburgh, care aduce un plus de șanse în viața celor mai dezavantajați din societate.

Cu ocazia aniversării a treizeci de ani de la întoarcerea Familiei Regale române, trimit cele mai calde urări verișoarei mele dragi, Majestatea Sa Margareta a României, Custodele Coroanei, și întregului popor român.” Alteța Sa Regală Principele de Wales

extinde
 

Detalii produs

Coordonator: Daniel Mihail Şandru, Alexandru Muraru

Data apariției: noiembrie 2019

ISBN: 978-606-793-696-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 288

Limbă: Română

Dimensiuni: 16x22,5 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Corint

Daniel Mihail Şandru
Daniel Mihail Şandru
Coordonator

Profesor în dreptul Uniunii Europene; Profesor de dreptul societatilor comercial...

vezi autor
Alexandru Muraru
Alexandru Muraru
Coordonator

Alexandru Muraru este politolog şi istoric, cercetător ştiinţific III în cadrul...

vezi autor