TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Șase sași în șase saci. Manual de dicție

Carmen Ivanov
Într-o lume a comunicării calitatea vorbirii devine deosebit de importantă. Calitatea vorbirii constă în claritatea sunetelor,...
Vezi mai multe detalii
ISBN: 9786069347508
Dimensiuni: 13x20 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Șase sași în șase saci. Manual de dicție

MAI MULTE DESPRE CARTE

Într-o lume a comunicării calitatea vorbirii devine deosebit de importantă. Calitatea vorbirii constă în claritatea sunetelor, corectitudinea pronunţiei şi cursivitate. Pentru foarte multe persoane calitatea vorbirii este un aspect deosebit de important în profesia practicată. Tu cât investeşti în imaginea ta?

Manualul de dicţie Şase saşi în şase saci este singura carte de dicţie disponibilă astăzi pe piaţă. Cartea vă oferă cele mai bune şi cele mai noi metode de exersare a elementelor dicţiei: volumul vocii, ritm, pronunţie, tonalitate, respiraţie şi dificultăţi de articulaţie, adaptate la cerinţele actuale ale pieţei. Totodată, în manualul de dicţie Şase saşi în şase saci, veţi descoperi cea mai vastă culegere de exerciţii cu peste 300 de aplicaţii practice.

Cartea se adresează oamenilor pentru care vorbirea în public reprezintă o meserie: prezentatori radio-tv, reporteri, voice-overi, avocaţi, politicieni, purtători de cuvânt, oameni de P.R., etc. Şi cei care au defecte de vorbire pot folosi această carte pentru că aici vor găsi soluţiile pentru rezolvarea acestor particularităţi de rostire.

Data apariției: 2013
Editura: Favorit
Pagini: 272
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
lingvistică, vorbire, pronunție, dicție, exerciții, vorbire în public
  • Carmen Ivanov Carmen Ivanov - Autor
    Carmen Ivanov este unul dintre cei mai cunoscuţi traineri de dicţie din România. Şi-a început cariera în jurnalism la postul Radio Contact Reşiţa de pe scaunul de prezentator de ştiri. Tot la Radio Contact a realizat şi primele 500 de emisiuni...
    AFLĂ MAI MULTE
    Vezi toate cărţile

Opinia cititorilor

comments powered by Disqus