TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Șase sași în șase saci. Manual de dicție FA-CAI-ASNASM-13-N-001
Șase sași în șase saci. Manual de dicție
Vezi
galerie

Șase sași în șase saci. Manual de dicție

de Carmen Ivanov

Id: #238379

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Într-o lume a comunicării calitatea vorbirii devine deosebit de importantă. Calitatea vorbirii constă în claritatea sunetelor, corectitudinea pronunţiei şi cursivitate. Pentru foarte multe persoane calitatea vorbirii este un aspect deosebit de important în profesia practicată. Tu cât investeşti în imaginea ta?

Manualul de dicţie Şase saşi în şase saci este singura carte de dicţie disponibilă astăzi pe piaţă. Cartea vă oferă cele mai bune şi cele mai noi metode de exersare a elementelor dicţiei: volumul vocii, ritm, pronunţie, tonalitate, respiraţie şi dificultăţi de articulaţie, adaptate la cerinţele actuale ale pieţei. Totodată, în manualul de dicţie Şase saşi în şase saci, veţi descoperi cea mai vastă culegere de exerciţii cu peste 300 de aplicaţii practice.

Cartea se adresează oamenilor pentru care vorbirea în public reprezintă o meserie: prezentatori radio-tv, reporteri, voice-overi, avocaţi, politicieni, purtători de cuvânt, oameni de P.R., etc. Şi cei care au defecte de vorbire pot folosi această carte pentru că aici vor găsi soluţiile pentru rezolvarea acestor particularităţi de rostire.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Carmen Ivanov

Data apariției: 2013

ISBN: 9786069347508

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 272

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Favorit

Carmen Ivanov
Carmen Ivanov
Autor

Carmen Ivanov este unul dintre cei mai cunoscuţi traineri de dicţie din România....

vezi autor