TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Ghid practic de nursing în pediatrie AL-000-GPDNNP-16-N-001
Vezi
galerie

Ghid practic de nursing în pediatrie

de Cristina Georgiana Solomon

Id: #243686

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Sprijin rapid și practic pentru specializarea în îngrijirea medicală


Îngrijirea medicală este o componentă esențială a sistemului de sănătate. Pe lângă capacitatea de a empatiza și relaționa cu cei suferinzi, specialiștii în nursing trebuie să stăpânească o multitudine de noțiuni medicale și abilități tehnice. Ghidul practic de nursing în pediatrie reușește să acopere în întregime domeniul complex al îngrijirii medicale pediatrice. 

Datorită formatului compact, schematic, evoluția bolilor este prezentată prin intermediul ilustrațiilor, listelor, tabelelor și al schemelor logice într-un mod care să facă informațiile cât mai ușor de asimilat. Lucrarea abordează defectul septal atrial, transplantul miocardic, timpanoplastia, resuscitatarea cardio-pulmonară la copii, fizioterapia toracică, analizele gazelor în sângele arterial, evaluarea durerii la copiii mici și multe altele. O atenție specială este acordată bolilor care necesită intervenție de urgență și situațiilor critice descoperite în timpul evaluării pacientului și al tratamentului. 

 

Lucrarea cuprinde 5 părți: 

(I)Afecțiuni

(II)Tratamente

(III)Proceduri

(IV)Teste diagnostice

(V)Instrumente clinice

 

Unic în această carte: descrierea intervențiilor integrate și a modalităților de colaborare cu membrii unei echipe interdisciplinare.

 

Public-țintă

Lucrarea se adresează celor care doresc să se specializeze în domeniul nursingului, dar și altor profesioniști în îngrijirea medicală care caută să își îmbogățească și să își actualizeze cunoștințele.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Cristina Georgiana Solomon

Data apariției: martie 2016

Titlu original: Lippincott Manual of Nursing Practice Pocket Guide: Pediatric Nursing

ISBN: 978-606-587-336-0

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 480

Limbă: Română

Dimensiuni: 11x18 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: All

 

Loc în topurile Cartepedia