TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
TransEvoluția MP-DAE-TRANSE-18-N-001
TransEvoluția
Vezi
galerie

TransEvoluția

de Daniel Estulin

Id: #252435

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Argumentând că în cursa pentru o omenire mai bună suntem pe cale de a trece la o nouă dimensiune ca urmare a unei revoluții nanotehnologice, această carte captivantă pretinde că profunzimea progresului și dezvoltării tehnologice este de așa natură încât oamenii în viitorul foarte apropiat ar putea să nu mai fie complet umani.

TransEvolutia prezintă tranziția de la om la cineva – sau ceva – nou și diferit, odată cu tendința din ce în ce mai accentuată de punere în aplicare a protezării, de utilizare a implanturilor de organe, ochi bionici, aparate auditive, precum și a altor cuceriri tehnologice.

Oamenii sunt capabili să facă lucruri pe care nu și le-ar fi imaginat ca fiind posibile cu 20 de ani în urmă, iar creșterea rapidă a acestei tendințe este departe de a se sfârși. Dar oare beneficiile acestor progrese vin cu un preț? Este omenirea în pericol din cauza acestei dominații a științei și tehnologiei? Daniel Estulin descrie viziunea sa asupra unui viitor în care elita își va pune în aplicare planurile ei prometeice.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Daniel Estulin

Data apariției: ianuarie 2018

ISBN: 978-606-910-013-4

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 256

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Meteor Press

Daniel Estulin
Daniel Estulin
Autor

Daniel Estulin locuiește în Spania și este jurnalist de investigații răsplătit c...

vezi autor