TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Indisponibil
Disponibilitate: Indisponibil
Anunţă-mă când este disponibil!
Suntem ONLINE! Discută cu noi aici. Adaugă la wishlist

Antrenamentul de bază al mușchilor

Abigail Ellsworth
Toate mișcările pe care le faceți în mod obișnuit depind de mușchii profunzi. Aceștia stabilizează trunchiul și pelvisul,...
Vezi mai multe detalii
Titluri conţinute:
Un ghid autorizat pentru dezvoltarea mușchilor profunzi
ISBN: 978-606-686-265-3
Dimensiuni: 22x28 cm
Tip copertă: Paperback brosat

Antrenamentul de bază al mușchilor

MAI MULTE DESPRE CARTE

Toate mișcările pe care le faceți în mod obișnuit depind de mușchii profunzi. Aceștia stabilizează trunchiul și pelvisul, permițând brațelor și picioarelor să se miște normal. Mușchi puternici înseamnă că veți putea să vă mișcați eficient și ușor.

Deci, cum vă antrenați musculatura? Antrenamentul de bază al mușchilor vă ajută să faceți primii pași, arătându-vă ce mușchi alcătuiesc trunchiul și modul în care interacționează aceștia. Apoi, veți învăța o mare varietate de exerciții care stabilizează, dar și fortifică acești mușchi importanți, inclusiv unele exerciții mai grele care vă vor duce programul fizic la un nou nivel.

Fotografiile și ilustrațiile color vă arată cum lucrează mușchii în fiecare dintre aceste exerciții. Instrucțiunile clare, pas cu pas, pentru fiecare mișcare și exemplele vă ajută să puneți accentul pe abdominali și pe alți mușchi din zona trunchiului.

Autor: Abigail Ellsworth
Data apariției: august 2013
Editura: Litera
Pagini: 160
Limba: Română
Hârtie: 80g/m
Cuvinte cheie:
antrenament, sport, sănătate, musculatură

Opinia cititorilor