TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Urmele misterioase şi fascinante ale paşilor lui Dumnezeu în manifestare FA-GRB-UMIFAP-09-N-001
Urmele misterioase şi fascinante ale paşilor lui Dumnezeu în manifestare
Vezi
galerie

Urmele misterioase şi fascinante ale paşilor lui Dumnezeu în manifestare

de Gregorian Bivolaru

Id: #235124

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cine a creat Universul? Ce s-a petrecut înainte de Big-Bang? Cum a apărut viaţa?

Macrocosmocul dă naştere unui număr nesfârşit de întrebări, cărora viziunea mecanicistă a ştiinţei nu le mai poate răspunde adecvat.

Pentru a cunoaşte Macrocosmosul trebuie mai întâi să lămurim anumite aspecte metafizice profunde legate de propria noastră fiinţă.

Supravieţuim noi după moarte? Cum funcţionează telepatia? Poate părăsi spiritul nostru trupul pentru a călători în alte lumi? Există modalităţi de trezire şi amplificare a capacităţilor noastre de autovindecare?

Putem intui răspunsul la aceste întrebări studiind experienţele la graniţa dintre viaţă şi moarte (EGVM). Asemenea deschiderii unei uşi secrete, care ne permite accesul într-o lume misterioasă şi fascinantă, EGVM ne permit să dobândim o viziune mai cuprinzătoare asupra legăturilor dintre fiinţa noastră şi Univers.

Putem astfel explora o nouă perspectivă asupra lumii, în care ştiinţa şi spiritualitatea îşi dau mâna pentru a soluţiona împreună aparenta opoziţie dintre spirit şi materie.

Fiinţele umane privilegiate, care au avut şansa de a arunca o privire în tărâmul lui Dumnezeu, au fost copleşite de iubirea pe care au resimţit-o în timpul acelor experienţe. Iubirea le-a inundat atunci fiinţa şi ele s-au întors dorindu-şi să împărtăşească şi altora ceea ce au descoperit.

Dacă pătrundem adânc în noi înşine, putem descoperi iubirea lui Dumnezeu şi putem transforma lumea prin puterea ei.

Noi suntem cu toţii fiii şi fiicele lui Dumnezeu, fiinţe spirituale care învaţă la această şcoală pământească o perioadă scurtă, dar plină de însemnătate.

Trupurile noastre sunt făcute din praful stelelor, dar spiritul nostru este făurit din eternitatea lui Dumnezeu.

Menirea noastră, pe care ar trebui să o împlinim întotdeauna, este de a deveni una cu Lumina şi de a împărtăşi slava şi puterea lui Dumnezeu.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Gregorian Bivolaru

Data apariției: decembrie 2009

ISBN: 9789738846234

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 216

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Firul Ariadnei