TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Puteri paranormale ... care se trezesc în fiinţă prin practica yoga FA-SWM-PPCSTN-11-N-001
Puteri paranormale ... care se trezesc în fiinţă prin practica yoga
Vezi
galerie

Puteri paranormale ... care se trezesc în fiinţă prin practica yoga

de Swami MahaSiddhaAnanda

Id: #235103

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Această carte este scrisă doar pentru o mică minoritate. O mică minoritate de bărbaţi şi de femei cu inima înălţată, care au căutat, în stânga şi-n dreapta, ici-colo, informaţii care să le permită să trezească în ei sentimentele cele mai nobile, sau care au urmărit să facă să înmugurească în fiinţa lor anumite facultăţi transcendente, latente în toate fiinţele umane. Singurul ei scop este acela de a fi de ajutor.

Această carte este, deci, un rezumat a ceea ce a fost scris în multe limbi, în multe vremuri diferite. Ea nu este scrisă cu scopul dobândirii unei glorii deşarte, a notorietăţii sau al vreunui câştig facil. Ea este scrisă pentru a-i ajuta pe cei care vor să "ştie", prin ei înşişi, pentru a-i ajuta pe alţii.

Iar pentru aceştia şi numai pentru ei, s-a spus: "Fiţi răbdători, foarte răbdători! Aceste pagini nu se citesc repede, nu se înghit pe nemestecate, dând-o repede pe una pentru a afla ce conţine următoarea.

Ele trebuie citite mai întâi în întregime, pe îndelete; apoi trebuie reluate, urmărind să înţelegeţi tâlcul ascuns în spatele frazelor, care sunt adeseori stângace în exprimarea unui gând mai profund."

Această carte este făcută mai ales pentru a fi "realizată".

extinde
 

Detalii produs

Autor: Swami MahaSiddhaAnanda

Traducător: Octavian Creț

Data apariției: iulie 2011

ISBN: 978-973-88462-4-1

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 320

Limbă: Română

Dimensiuni: 13x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: Firul Ariadnei