TOATE
PRODUSELE
coș de cumpărături
lei
Mesaje de la Margareta. Sfaturi angelice practice, pentru lume...și pentru tine FY-GEG-MDLMSA-15-N-001
Mesaje de la Margareta. Sfaturi angelice practice, pentru lume...și pentru tine
Vezi
galerie

Mesaje de la Margareta. Sfaturi angelice practice, pentru lume...și pentru tine

de Gerry Gavin

Id: #241286

  • Transport gratuit la comenzile de peste 140 de lei
 

Descriere produs

Cartea Mesaje de la Margareta – Sfaturi angelice practice, pentru lume şi... pentru tine, este scrisă de Gerry Gavin şi prezintă sfaturile îngerului său păzitor, Margareta, pentru omenire. Margareta ne vorbeşte despre crearea universului, a oamenilor, a îngerilor, despre evoluţia planetei Pământ şi despre importanţa de a înţelege adevărul, prezentat uneori denaturat. Astfel, mesajele Margaretei demontează mituri greşit înţelese: mitul creaţiei, mitul timpului, mitul separării şi ne învaţă să schimbăm modul în care gândeşte lumea, pentru ca, în final, să ne creştem vibraţia individuală şi să creştem şi vibraţia planetei.

Este o carte care se adresează publicului larg şi care, sub aparentul număr mic de pagini, conţine foarte multe informaţii.

În cartea Mesaje de la Margareta, Gerry îi aduce lumii întregi mesajele Margaretei, ducându-i pe cititori într-o călătorie de la începuturile Creaţiei, până în zilele noastre, insistând pe motivele pentru care momentul de faţă este o etapă importantă în istoria omenirii şi explicând cum avem cu toţii puterea de a schimba lumea. Sunt abordate probleme controversate, sunt demascate mituri cunoscute, iar explicaţiile sunt simple şi într-un limbaj uşor de înţeles. Această carte va rezona cu cititorii mult timp după ce o vor fi terminat de citit şi va schimba felul în care gândim despre viaţa noastră de zi cu zi.

extinde
 

Detalii produs

Autor: Gerry Gavin

Traducător: Mihaela Ivănuş

Data apariției: septembrie 2015

Titlu original: Messages From Margaret: Down-to-Earth Angelic Advice for the World... and You

ISBN: 978-606-639-05-45

Copertă: Paperback brosat

Număr pagini: 168

Limbă: Română

Dimensiuni: 14x20 cm

Hârtie: 80g/m

Editura: For You

 

Opinii editoriale

Mesaje de la Margareta este o carte sensibilă, ce îi oferă fiecărui cititor o înțelegere extinsă, soluții creative și, mai presus de orice, speranță pentru viitor. Ea luminează orizontul spiritului uman!

Lee Woodruff
Gerry Gavin
Gerry Gavin
Autor

Sceptic în legătură cu tot ceea ce ţine de spiritualitate şi paranormal, Gerry G...

vezi autor